sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Myötätuulen viestin Pomarkussa

Pomarkku oli Myötätuulen viestin 11. kohde. Lienikö pientä projektiväsymystä ilmassa, mutta Pomarkun elokuvaan ei oikein paukkuja riittänyt kunnolla. Vähältä piti, ettei mukaan saatu pyöräilevää viestinviejää laisinkaan reitille Pomarkku-Kankaanpää-Jämijärvi, mutta sitten mestari Aimo Nordlund päätti pelastaa viestin viennin ja näin saimmekin sitten kaikki 17 Satakunnan Myötätuulen viestiä vietyä polkupyörillä jokaiseen kuntaan.




Pomarkussa levähdimme hieman Isonevan suolla. Suolle emme tällä kertaa painuneet, mutta piti oikein kartasta tarkistaa, olimmeko oikeassa kunnassa ja olimmehan me.



Edellisenä päivänä oli Porissa ollut melkoinen hulinapäivä Porin viestin kanssa, mutta Porin meikäläistä Aimon lisäksi Jaana Nordlund on aina valmiina lähtemään edustamaan meikäläisiä, jos ei muuten niin autolla.



Viestipäivän kuvasi Kari Saralehto. Aina valmis Aimo toimi äänittäjänä Jaanan lukiessa viestiä.



Viestiä vastaanottamassa oli Pomarkun kunnanjohtaja Eero Mattsson sekä kunnansihteeri Nina Merilahti. Päivän ohjemassa oli siis noin 20 kilometriä pyöräilyä, ruokailu Hakalinnassa ja viestin luovutus. Jos päivä kuvallinen anti oli pikkuisen vähäistä, niin tuliaisia oli sitäkin enemmän, saimme samalla Pomarkun Kyläelämää kuvausasiat järjestykseen ja vähän muitakin yhteistyökuvoita pohdittiin. Ja päivän ykköspuheenaihe ole - mikäpäs muukaan - kuin Soten tuomat sotkut.



Tällainen oli siis #suomi100 #100satakuntalaista elokuva 38/100 Pomarkun viestistä 31.5.2017. Elokuva julkaistiin 4.10.2017 ja tässä tämä tällä kertaa. Viestin ohessa suunniteltua ja sovittua kaksi muuta Pomarkun Kyläelämää elokuvaa nähdään sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti