maanantai 13. marraskuuta 2017

Kyläelämää Merikarvian Lauttijärvellä

Kyläelämää Merikarvian Lauttijärvellä oli #suomi100 #100satakuntalaista elokuva 49/100. Elokuva oli Merikarvian mediapiirin kuvaama Lauttijärven kotiseuturetki 9.10.2017.

Lähdimme kuvausryhmän Päivi Pihlajamäki, Satu Yliknuussi ja Marko Fagerroosin kanssa Merikarvialta Lauttijärvelle hyvissä, jossa aloitimme kello 9:00 sovittuun aikaan kuvaukset. SEKKistä saimme avuksi Niko Silanderin. 

Meidän isäntänä ja matkaoppaana toimi Jorma Rinne. Vinkin elokuvaan saimme Merikarvia-Seuralta.

Kuvauspäivä oli vauhdikas. Aikaa oli varattu vain pari tuntia, mutta hieman ylitöiksi meni, vaikka iltapäivälle oli sovittu toinenkin kuvauspäivä.

Jaoimme tekijäryhmän kahteen osaan, jotta saisimme kuvauspäivän mahdollisimman tehokkaasti totetututettua vähäisestä tuotantoajasta huolimatta. Ari hoiti haastattelukuvaukset ja Marko äänittämisen. Päivi, Satu ja Niko hoitivat kuvituskuvien ottamisen.Kuvauspäivänä vähän sateli, mutta eihän se meitä haittaa, kun ei olla sokerista tehtyjä. Sadepäivinä ulkokuvaukset hoidetaan joka tapauksessa yleensä ulkona.

Suurenmoinen kiitos aamupäivän ohjelmasta kuuluu Jorma Rinteelle hyvästä suunnittelusta ja kyläläisille osallistumisesta. Ja tietysti huipputehokkaalle kuvausryhmälle. 

Sitten kun julkaisimme uutisen Lauttijärven elokuvasta, sen huomasi yli 6183 lukijaa Facebookissa. Aika hyvin, kun ottaa huomioon, että Lauttijärvellä on vain 50 asukasta. Lauttijärven elokuva on muutenkin tällä hetkellä tätä kirjoittaessa kolmanneksi eniten katsottu #100satakuntalaista elokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti