maanantai 13. marraskuuta 2017

Leväsjoki pyyhkii hyvin

71/100 #suomi100 #100satakuntalaista elokuva kuvattiin taas Merikarvian mediaryhmän voimin. Mukana kuvausryhmässä oli Päivi Pihlajamäki, Maria Vuorela ja Marko Fagerroos.

Kyläelämää Leväsjoella elokuvaa oltiin suunniteltu jo pitkään, mutta tilaisuus teki varkaan. Saimme vinkkejä Leväsjoen perinnepäivästä ja ajattelimme kuvata sen Leväsjoen Kyläelämää elokuvan pohjaksi. Tapahtuman järjestäjiltä saimme mukavasti apua ja opastusta elokuvan aiheisiin.
Suunnitelmissa oli myös haastatella Leväsjoen kyläparlamenttia ja arkistoissakin oli käyttämätöntä materiaalia Leväsjoesta.

SEKKin pakkolomat sekoittivat suunnitelmat ja pakan kokonaan. Ja kun Merikarvian ryhmällä oli kädet täynnä muuta tehtävää, joten toinen kuvauspäivä jäi valitettavasti toteuttamatta. Toivottavasti saamme jostain uuden hankkeen, jonka siivin pääsemme Leväsjoelle uudestaan tekemään Kyläelokuvaa, sillä aiheita, juttuja ja mielenkiintoista tutkittavaa löytyi tosi paljon.

Pakkolomien vuoksi piti siis kiristää aikataulua ja saatiin silti ongelmista huolimatta kokolailla hieno kyläelokuva aikaiseksi perinnepäivän yhteydessä.
Hienon Leväsjoen päivän päätteeksi saatiin siis kuvattua hieno kyläelokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti