maanantai 13. marraskuuta 2017

Merikarvian Myötätuulen viesti

Merikarvia Myötätuulen viesti vietiin 8.6.2017 ja se päätti samalla koko Satakunnan viestin. Merikarvian mediaryhmä oli vienyt neljän päivän aikana viestiä Karvialta Merikarvialle. Yöt vietettiin Merikarvialla ja päivät tien päällä pyöräillen sekä elokuvia tehden. Merikarvian viesti oli #suomi100 #100satakuntalaista elokuva 56/100.


Viesti tuotiin Merikarvialle jo edellisenä päivänä pyörillä. Varsinaisena viestipäivänä ei mitään erityistä ohjelmaa Merikarvialla ollut, sillä viestin päätösjuhlat oli juhlittu jo edellisenä iltana Mericampingillä.
Aamulla sitten vain siivottiin edellisen päivän juhlien jäljet ja lähdettiin Merikarvian työkeskukselle. Täältä mentiin sitten isolla porukalla kunnantalolle.
Merikarvian viestielokuvaan ei paljoa panostettu, sillä odotettavissa oli, että samainen ryhmä tulee tekemään niitä hienompia Kyläelämää elokuvia sitten paremmalla ajalla myöhemmin. Mutta tuli sitä elokuva tästäkin päivästä.
Näin oli sitten Satakunnan viesti viety jokaiseen Satakunnan kuntaan ja seuraavalla viikolla Merikarvian Päivä lähti viemään viestiä Etelä-Pohjanmaalle. Mutta se on sitten taas toinen juttu se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti