maanantai 13. marraskuuta 2017

Myötätuulen viesti Karvialla

Merikarvian mediapiiri oli ottanut kovaksi haasteeksi viedä Myötätuulen viestin Karvia-Honkajoki-Siikainen-Merikarvia reittiä neljän päivän aikana. Pyöräilypävien aikana oli tarkoitus kuvata yhteensä 5 elokuvaa ja samalla sopia loput reitin kuntien Kyläelokuvakohteista, joita tutkimme matkan aikana.

Karvian päivän kulusta on tehty Kyläelämää elokuvablogi
ja sen löydät tästä linkistä

Karvian Myötätuulen viesti vietiin 5.6.2017 eräänä kauniina sateisena päivänä ja viestin elokuva on #suomi100 #satakuntalainen elokuva 55/100.

Aloitimme Karvian Myötätuulen viestin päivän Kantin kylästä, jossa kuvasimme materiaalia tuleviin Kyläelämää elokuviin. Sitten veimme viestin Karvian kunnantalolle.

Karvian kunta oli järjestänyt meillä kuvausohjelmaa. Aloitimme Anne Mattilan taidekahvilasta, kävimme Sarvelan Kyläkaupassa ja tutustuimme turvenuijaan.

Pyöräilijöinä viestiä viemässä oli Päivi Pihlajamäki, Soile Heikintalo ja Maria Vuorela. Sateensuojassa autossa istui kuvaajamme Matias Nummelin.Sateesta huolimatta päivä oli hieno ja saimme kuvattua kaksi elokuvaa, joista tässä se Karvian Myötätuulen viesti. 35 kilometriä sateessa oli päivän saldo.

Mainittakoon muuten vielä tässä, että se toinen Karvian Kyläkierros on toistaiseksi katsotuin #suomi100 #100satakuntalaista elokuva.Näin siis tehtiin 55/100 #suomi100 elokuva Satakunnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti