maanantai 6. marraskuuta 2017

Siikaisten Myötätuulen viesti

Merikarvian porukka vei Myötätuulen viestiä 5.-8.6.2017 Karviasta Merikarvialle. Siikaisiin tultiin Honkajoelta iltapäivällä 6.6. ja viestiä pyöräilivät Marko, Heikki ja Päivi. 

Pyöräilimme metsäpolkuja pitkin Sammin kautta Siikaisten keskustaan ja päivän pyöräilymatka oli 35 kilometriä. Siikaisista lähdimme yöpaikaan Merikarvialle, josta sitten seuraavana aamuna tulimme takaisin pyöräilemään.


Päivi ja Ari pyöräilivät aamulenkiksi Merikarvialta Siikaisiin. Muut Marko, Heikki, Soile ja Maria tulivat autolla perässä.
Ensin käytiin kotiseutumuseolla päivää paistattamassa ja sitten vietiin viesti kunnantalolle. Viestin vastaanotto Siikaisten kunnan puolesta Jari Tuuri ja Taisto Salo.
Iltapäivällä pyöräilimme sitten koko porukka Merikarvialle illanviettoon, olihan päivä Satakunnan viestin toiseksi viimeinen kohde. Päivän kuvaajana ja kokkina illanviestossa toimi Matias Nummelin.

Ja tässä sitten vielä #suomi100 #100satakuntalaista elokuvamme 46/100. Tämä 7 minuutin Myötätuulen viesti Siikainen julkaisiin 12.10.2017.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti