torstai 7. joulukuuta 2017

Kilometripylväitä ja koulumuistoja Uotilasta ja Kollan kylästä

#suomi100 #100satakuntalaista elokuva 100/100 ei ollut mikään loppuhuipentuma eikä tarkoituksella viimeinen, vaan homma oli niin isotöinen, että se vain jäi viimeiseksi viime tipan julkaisuksi tässä sarjassa. Tarkoituksena oli, että saadaan 28.8.-5.12.2017 julkaistua 100 satakuntalaista elokuvaa ja kyllä vainen 5.12.2017 kello 23:45 tämä oli täytetty. Vain parin elokuva kohdalta hieman myöhästyttiin väärälle vuorokaudelle, mutta kuka näitä enää sadan vuoden kuluttua muistaa.

Kyläelämää Satakunnassa sarjassa piti tulla kaksi Kyläelämää elokuvaa per kunta, mutta Raumalta tuli kyllä useampia. Jossain vaiiheessa sekä Kollan kylästä että Uotilasta tuli Vuorovaikutuksesta voimaa senioreille hankkeesta tieto, että molemmat kylät ovat kiinnostuneita muistitiedon tallentamisesta kylillä ja kyllä näitä juttuja tulikin taltioitua sitten ilman jarruja.

Kuvauspäiviä oli neljä ja materiaalia syntyi useampaankin elokuvaan. Käyttämättä jäi muun muassa mielenkiintoinen keskustelu Uotilan työväentalon historiasta ja muutamasta mielenkiintoisesta henkilöstä, joihin voimme joskus toivottavasti palata jonkun toisen hankkeen tiimoilta.


Mitäpä tähän enää muuta lisätä. 100/100 #suomi100 #100satakuntalaista leffaa on julkaistu ja tähän päättyy nyt myös tämä blogisarja, jossa on jokaisesta elokuvasta jokunen sana kirjoitettuna.

Seuraava vastaava projekti onkin sitten odotettavissa jo heti 100 vuoden kuluttua. Ei mulla muuta nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti