torstai 7. joulukuuta 2017

Levanpellon elokuvat

Levanpellon muistelupiirissä otettiin työn alle Levanpellon PVY talon historian keruuta eläväksi kuvaksi ja kun sitten saatiin pieniä rahavirtoja opettajan palkkaamiseen Porin seudun kansalaisopistolta, Kansan sivistysrahastolta, Kyläelämää Satakunnassa hankkeelta ja laitettiin vähän omaakin rahaa kiinni, niin saatiin aika monta #suomi100 #100satakuntalaista elokuvaa aikaan vuoden mittaan.

Kuvauspäivä oli viisi. Kahtena kuvaus- ja kokoontumiskertana kokoonnuttiin Kosken koululla, yksi päivä kuvattiin PVY talolla, Avoimet kylät päivänä käytiin kyläkierroksella myös Levanpellossa sekä yksi paikkakuvaus päivä tarvittiin. Editointikokoontumisia oli 4 kertaa + ensi-ilta 25.11.2017.

Yksi elokuvista 70/100 oli tarinaelokuvat elokuva- ja iltamatapahtumista Kullaalla. Tässä Kyläelämää elokuvassa muisteltiin myös muita Ulvilan Kullaan iltamamuistoja.Viimeisin Levanpellon #suomi100 #100satakuntalaista 89/100 elokuvista olikin sitten se Levanpellon muistelupiirin oma elokuva PVY talosta.Eikä tämä vielä tähän lopu. Ensi vuonna haastattelumateriaalista tehdään vielä yksi elokuva, mutta se ei sitten ole näitä SUOMI 100 elokuvia vaan SUOMI 101 vuotta elokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti