sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Kyläelämää Jämijärvellä

Jämijärven Kyläelämää elokuva ideoitiin keväällä Myötätuulen viestin yhteydessä 2.6.2017. Muistinvirkistykseksi vielä tuo Myötätuulen viesti 52/100, joka kuvauspäivänä ei ollut kummoinenkaan, mutta saatiin hyvät kontaktit Jämijärvelle viestin yhteydessä.
Sovimme, että kuvaamme tapahtumapäivää kesällä ja aivan hienoja juttuja tarttui nauhalle Jämijärven nuorten kanssa 16.6.2017. Tästä syntyi sitten #suomi100 #100satakuntalaista elokuva 74/100.Silloin tuntui, että Jämijärven Kyläelämää elokuva olisi tarvinnut vielä täydennystä ja sovimme, että kuvaamme nuorten improillan syyskuussa.

Alunperin olimme suunnitelleen toisen Jämijärven jutun kuvaamista eräässä kylässä, mutta SEKKin pakkolomien vuoksi aika ja resurssit hupenivat käsiin. Onneksi kuvasimme tuon nuorten improillan, tästä tuli sitten aivan oma Kyläelämää ja #suomi100 #100satakuntalaista elokuva 87/100 Jämijärveltä. Nuorissa on voimaa.


Kolme kuvauspäivää käytettiin Jämijärvellä, neljäskin olisi kyllä tarvittu, mutta toivottavasti näitä kuvauspäiviä pystytään järjestämään joskus tulevaisuudessa lisää, sen verran hyviä ideoita ja vinkkejä saatiin Jämijärveltä, että aivan hävettäisi jättää käyttämättä niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti