torstai 7. joulukuuta 2017

Se on sata

Monituotteen elokuvaryhmä Porista suunnitteli tekevänsä Avain-orkesterin kanssa oman Suomi 100 laulun ja hieno siitä sitten tulikin.

Laulu tehtiin musiikkipajassa Monituotteen Valon päivänä. Orkesterin äijät laitettiin koppiin, eikä pois tulemista ollut, ennen kuin biisi oli tehty. Aamupäivä siinä sitten hurahtikin ja iltapäivällä Valon juhlassa 21.3.2017 kuultiinkin sitten aivan takuu-uunituore versio Se on sata.

Kesällä tehtin sitten Avain-orkesterin toista levyä ja tarkoituksena oli tehdä tästä projektista oma #suomi100 elokuva. Porin kulttuurilautakunnan työskentelyavustuksella se sitten onnistuikin, että päästiin kuvaamaan studiolle ja saatiin sitten leffa lopulta valmiiksi #suomi100 #100satakuntalaista elokuvaksi 79/100.


Levyn julkkarit oltiin sovittu Porin YHDENVERTAISENA YHDESSÄ juhlaseminaarin yhteydessä. SEKKin pakkolomien vuoksi emme pystyneet lähettämään seminaaria suoratoistona, mutta teimme sitten lopulta yön pimeinä tunteina pienen seminaarikoosteen 1.12.2017 päivästä elokuvaksi 96/100. Tässä jutussa kuullaankin sitten myös tämä Se on sata laulu livenä.Seminaari kuvattiin Merikarvian meikäläisten ja yhden tilaisuuteen palkatun kuvaajan avulla ja seminaarin jutuista tulee vielä episodeja 2018 vuoden puolella, jahka Monituotteen elokuvaryhmä aloittaa taas vuoden toimintansa kesä- ja joululoman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti